Javascript is uitgeschakeld. Deze website is te bezoeken zonder Javascript, maar voor een optimale ervaring raden we je aan Javascript in te schakelen.
Informatie over hoe je dat kan doen, vind je hier.

We werken met dagverse ingrediënten en wijzigen de kaart geregeld. Daardoor is het mogelijk dat de kaart in het restaurant uitgebreider is dan de kaart die op deze website gepubliceerd is.

 

Voorgerechten

Gegrilde beenham, gemarineerd eekhoorntjesbrood met tijm,

gemengde salade met bleekselder,
olijfolie en witte balsamico-azijn,

parmesan vacche rosse en bieslook

24

Gebakken sint-jacobsvruchten, pompoensoep,

salade van rauwe pompoen met koriander,

gebrande hazelnoot ’piëmonte’ en krokant spek

26

Huisgemaakte hazenpaté, gemarineerde zilverui

en créme van rode bieten met balsamico, gegrilde toast

16

Vol au vent van escargots ‘petit gris de Namur’

en bressekip in ’t groen, serrano ham

21

Civet van haas , puree van knolselder , 

salade van knolselder met hazelnootolie en wijnazijn,

carpaccio van ganzenlever

23

We werken met dagverse ingrediënten en wijzigen de kaart geregeld. Daardoor is het mogelijk dat de kaart in het restaurant uitgebreider is dan de kaart die op deze website gepubliceerd is.

 

Hoofdgerechten

Gepocheerde wilde zeebaars, gestoofde jonge prei,

blanke botersaus met bieslook en geprakte ratte-aardappel met sjalot

39

Gebraiseerde kalfswang, gekarameliseerd witloof, 

ratte puree met appel, bloedworst en truffelsaus

37

Gebraden duif ‘royale’, gebakken wilde boschampignons,

gesmolten ganzenlever, waterkers,
vleesjus ingekookt met madeira en porto

en puree van ratte-aardappelen

42

Fazantehaan op karkas gebakken, gekarameliseerd witloof

knolselderpuree en jus nature 

(per 2 personen, prijs per persoon)

35

Hazerug op been gebakken, groene kool,

kroketten, poivrade saus

(per 2 personen, prijs per persoon)

38

Nagerechten

Onze nagerechten wisselen geregeld, de kaart is uiteraard beschikbaar in het restaurant.